Baner ze zdjęciem biblioteki

Les meilleures recettes aux fruits de mer / (Record no. 9681)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00944cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003913194
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231105945.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 031015s1977 fr a |000 0 fre c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 2800302208
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749241873
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/MPs
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA
Kod kraju wydania fr
-- be
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Janvier, Emmanuelle.
9 (RLIN) 17140
245 14 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Les meilleures recettes aux fruits de mer /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Emmanuelle Janvier.
246 18 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Recettes aux fruits de mer
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Paris ;
-- Bruxelles :
Nazwa wydawcy Elsevier Séquoia,
Data wydania cop. 1977.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 215 s. :
Inne elementy opisu fizycznego rys. ;
Wymiary 22 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Un Multiguide. Cuisine
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (owoce morza).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 81451
830 #3 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Un Multiguide.
Nazwa podserii/części/sekcji Cuisine
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0378-0287
9 (RLIN) 64233
920 ## -
-- 2-8003-0220-8
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 31.10.2003 756.00 109942 II   109942 II 1000059207 31.10.2003 1 31.10.2003 Książki