Baner ze zdjęciem biblioteki

ABC gastronomiczne / (Record no. 9687)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01155cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003870517
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231104849.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 030909s1980 pl a | |00| ||pol|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 832080020X
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749301829
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/MPs
-- KR 197/RRs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego ger
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Pilz, Herbert.
9 (RLIN) 16976
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł ABC gastronomiczne /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Herbert Pilz ; [tł. i uzup. Małgorzata i Wiesław Piechoccy].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł ABC der Speisenproduktion
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Państwowe Wydaw. Ekonomiczne,
Data wydania 1980.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 266 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il., err. ;
Wymiary 20 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 265-266.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia
Określnik formy słowniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 81477
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gastronomia
Określnik formy słowniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 81488
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Piechocka, Małgorzata.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 16977
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Piechocki, Wiesław
Daty biograficzne (1947- ).
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 10964
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Państwowe Wydawnictwo Ekonomiczne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 33092
920 ## -
-- 83-208-0020-X
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 30.10.2003 60.00 105643 II   105643 II 1000059088 30.10.2003 1 30.10.2003 Książki
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 30.10.2003 60.00 105740 II   105740 II 1000059089 30.10.2003 1 30.10.2003 Książki