Produkcja ciastek i lodów (z recepturami) / (Record no. 9752)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01017cam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | zz2003912928 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231105737.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 031008s1959 pl f |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)749240884 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/KH |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/KH |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/RA |
-- | KR 197/RRs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Banecki, Henryk. |
9 (RLIN) | 662 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Produkcja ciastek i lodów (z recepturami) / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Henryk Banecki. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | Zakład Wydawnictw CRS, |
Data wydania | 1959. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 214, [2] s. ; |
Wymiary | 22 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
Oznaczenie serii | Biblioteka Spółdzielni Zaopatrzenia i Zbytu |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. [216]. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Ciastkarstwo. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 70712 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Lody |
Określnik rzeczowy | produkcja i handel. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 74250 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Centrala Rolnicza Spółdzielni "Samopomoc Chłopska". |
Nazwa jednostki podrzędnej | Zakład Wydawnictw. |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 42802 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
Tytuł | Biblioteka Spółdzielni Zaopatrzenia i Zbytu |
9 (RLIN) | 64227 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn WL | 31.10.2003 | 23.00 | 15694 II | 15694 II | 1000059239 | 31.10.2003 | 1 | 31.10.2003 | Książki |