Baner ze zdjęciem biblioteki

60 champignons, 190 recettes / (Record no. 9784)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01105cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003892498
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231110014.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 031016s1978 fr a | |001 ||fre|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 2205013211
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1413178425
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/KH
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/KH
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Fonteneau, Suzanne.
9 (RLIN) 17086
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł 60 champignons, 190 recettes /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Suzanne Fonteneau, Philippe Joly.
246 3# - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Soixante champignons, cent quatre-vingt-dix recettes
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Neuilly-Sur-Seine :
Nazwa wydawcy Dargaud,
Data wydania cop. 1978.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 255, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. (w tym kolor.) ;
Wymiary 22 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Rustica Sens Pratique
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeksy.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Grzyby jadalne
Określnik rzeczowy identyfikacja
Określnik formy wydawnictwa ilustrowane.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 72492
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (grzyby).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73869
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Joly, Philippe
Daty biograficzne (1922- ).
9 (RLIN) 17089
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Rustica Sens Pratique
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0338-4101
9 (RLIN) 64217
920 ## -
-- 2-205-01321-1
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 06.11.2003 728.00 111953 II   111953 II 1000059383 06.11.2003 1 06.11.2003 Książki