Baner ze zdjęciem biblioteki

HACCP w systemie bezpieczeństwa żywności i ochrony zdrowia / (Record no. 9854)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01186cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003811935
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231110734.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 031113s2000 pl a | |00| ||pol|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8386060379
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749150922
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/MPs
-- KR U/42KJs
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Turlejska, Halina.
9 (RLIN) 17300
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł HACCP w systemie bezpieczeństwa żywności i ochrony zdrowia /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Halina Turlejska, Lucjan Szponar, Urszula Pelzner.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Instytut Żywności i Żywienia,
Data wydania 2000.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 88 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Prace IŻŻ ;
Numeracja 98
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 80-81.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Higiena żywności
Określnik geograficzny Polska
Określnik chronologiczny 1990-.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 81481
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 69713
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Szponar, Lucjan.
9 (RLIN) 14239
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Pelzner, Urszula.
9 (RLIN) 17363
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Prace IŻŻ
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0860-2352
Numeracja nr 98
9 (RLIN) 63636
920 ## -
-- 83-86060-37-9
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 17.11.2003 40.00 081485   Mb 07 1000059573 17.11.2003 1 17.11.2003 Skrypty
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 17.11.2003 40.00 081484   Sb 37 1000059574 17.11.2003 1 17.11.2003 Skrypty
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 25.11.2003 40.00 147372 II   147372 II 1000059787 25.11.2003 3 25.11.2003 Książki