Baner ze zdjęciem biblioteki

Produkcja drożdżowych wyrobów ciastkarskich : (Record no. 9871)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01049cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003954158
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231110815.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 031115s1988 pl a | |00| ||pol|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8320907020
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749274841
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/MPs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Lipińska, Helena.
9 (RLIN) 8413
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Produkcja drożdżowych wyrobów ciastkarskich :
Ciąg dalszy tytułu poradnik /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Helena Lipińska.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 3 popr.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydaw. Spółdzielcze,
Data wydania 1988.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 82, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Wg metryki książki: Wyd. 3.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Przepisy prawne regulujące działalność ciastkarni s. 74-79.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Ciastkarstwo.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 70712
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Ciastkarstwo
Określnik rzeczowy aparatura i sprzęt.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80969
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Spółdzielcze.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 42803
920 ## -
-- 83-209-0702-0
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 18.11.2003 350.00 129220 II   129220 II 1000059596 18.11.2003 1 18.11.2003 Książki
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 06.11.2007 350.00 127237 II   127237 II 1000085300 06.11.2007 2 06.11.2007 Książki