Baner ze zdjęciem biblioteki

Smacznie i zdrowo od rana do wieczora / (Record no. 9929)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00962cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003954193
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231110830.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 031015s1988 pl a | |001 ||pol|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8320903823
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749274986
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kłossowska, Jadwiga.
9 (RLIN) 8085
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Smacznie i zdrowo od rana do wieczora /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Jadwiga Kłossowska.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 6.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydaw. Spółdzielcze,
Data wydania 1988.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 219, [1] s., [8] s. fot. kolor. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 212.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73861
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73859
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Spółdzielcze.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 42803
920 ## -
-- 83-209-0382-3
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 21.11.2003 750.00 129339 II   129339 II 1000059624 21.11.2003 1 21.11.2003 Książki