Baner ze zdjęciem biblioteki

Polska kuchnia jarska : (Record no. 9930)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01115cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003954197
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231110831.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 031117s1989 pl | |001 ||pol|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 832020710X
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749275008
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/MPs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Dernałowicz, Anna.
9 (RLIN) 17394
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Polska kuchnia jarska :
Ciąg dalszy tytułu propozycje wegetariańskie /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Anna Dernałowicz, Maria Grodecka, Kinga Wiśniewska-Roszkowska.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 2.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Instytut Wydawniczy Związków Zawodowych,
Data wydania 1989.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 275, [1] s. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 76-78.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia wegetariańska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73923
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Grodecka, Maria
Daty biograficzne (1926-2005).
9 (RLIN) 17395
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wiśniewska-Roszkowska, Kinga
Daty biograficzne (1916-2006).
9 (RLIN) 15630
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Instytut Wydawniczy Związków Zawodowych.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41071
920 ## -
-- 83-202-0710-X
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 21.11.2003 450.00 062540   062540 1000059625 21.11.2003 1 21.11.2003 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 05.07.2005 1100.00 129245 II   129245 II 1000069580 05.07.2005 2 05.07.2005 Książki