Baner ze zdjęciem biblioteki

Domowe wyroby mięsne : (Rekord nr 9936)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00973cam a2200253 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003873660
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231110915.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 031009s1968 pl a |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749217694
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
-- OLSZT 003/bak
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kłossowski, Tadeusz.
9 (RLIN) 8087
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Domowe wyroby mięsne :
Ciąg dalszy tytułu wykorzystanie i utrwalanie mięsa oraz wyrobów mięsnych w wiejskich gospodarstwach domowych /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Tadeusz Kłossowski.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 2.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego,
Data wydania 1968.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 135, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il., err. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (mięso).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73885
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Wędliny.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 79934
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 42568
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Uwaga publiczna
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn WL 21.11.2003 14.00 49022 II   49022 II 1000059631 21.11.2003 1 21.11.2003 Książki Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo.