Widok standardowy
Widok MARC
Pozycja Hasło przedmiotowe ogólne (rzeczowe)
Liczba rekordów, w których użyto hasła: 3
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 102698
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230204601.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 990505 ||a|znnbabn |a ana |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: s 99082808
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: WR U/KS
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: WA U/EP
083 #4 - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
- Classification number element-single number or beginning number of span: 640
- Explanatory term: Gospodarstwo domowe. Kuchnia
150 ## - HASŁO REKORDU - NAZWA POSPOLITA
- Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Kuchnia (żywność fermentowana).
360 ## - ODSYŁACZ "ZOB. TEŻ"
- Objaśnienie: hasła typu: Kuchnia [nazwa żywności fermentowanej], np.
- Hasło, do którego kieruje odsyłacz: Kuchnia (ser)
450 ## - TROP ZOB. TEŻ - NAZWA POSPOLITA
- Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Cuisine (aliments fermentés) [f]
450 ## - TROP ZOB. TEŻ - NAZWA POSPOLITA
- Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Żywność fermentowana
- Określnik rzeczowy: przepisy.
550 ## - TROP "ZOB. TEŻ" - NAZWA POSPOLITA
- Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Żywność fermentowana.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: RAMEAU
680 ## - UWAGA OGÓLNA PRZEZNACZONA DO PREZENTACJI PUBLICZNEJ
- Objaśnienie: Stosuje się do przepisów na potrawy z różnego rodzaju żywności fermentowanej