Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC

Pozycja Hasło przedmiotowe ogólne (rzeczowe)

Liczba rekordów, w których użyto hasła: 3

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 102698

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230204601.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 990505 ||a|znnbabn |a ana |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: s 99082808

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: WR U/KS
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: WA U/EP

083 #4 - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER

  • Classification number element-single number or beginning number of span: 640
  • Explanatory term: Gospodarstwo domowe. Kuchnia

150 ## - HASŁO REKORDU - NAZWA POSPOLITA

  • Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Kuchnia (żywność fermentowana).

360 ## - ODSYŁACZ "ZOB. TEŻ"

  • Objaśnienie: hasła typu: Kuchnia [nazwa żywności fermentowanej], np.
  • Hasło, do którego kieruje odsyłacz: Kuchnia (ser)

450 ## - TROP ZOB. TEŻ - NAZWA POSPOLITA

  • Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Cuisine (aliments fermentés) [f]

450 ## - TROP ZOB. TEŻ - NAZWA POSPOLITA

  • Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Żywność fermentowana
  • Określnik rzeczowy: przepisy.

550 ## - TROP "ZOB. TEŻ" - NAZWA POSPOLITA

  • Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Żywność fermentowana.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: RAMEAU

680 ## - UWAGA OGÓLNA PRZEZNACZONA DO PREZENTACJI PUBLICZNEJ

  • Objaśnienie: Stosuje się do przepisów na potrawy z różnego rodzaju żywności fermentowanej