Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 3

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 10812

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230212835.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 970214n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 97045566

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 302598781
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/302598781

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 0000000409076466
  • Źródło: isni
  • Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000409076466

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/MZ
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/MZ
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA U/HP
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR 122/DP

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Pazoła, Zdzisław.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Suszenie sublimacyjne produktów spożywczych / E. I. Gujgo, N. K. Żurawska, E. I. Kauchczeszwili. - Warszawa, 1968.
  • Znaleziona informacja: Tł.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Technologia koncentratów spożywczych / [Zdzisław Pazoła et al.]. - Warszawa, 1970