Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 10812
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230212835.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 970214n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 97045566
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 302598781
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/302598781
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000409076466
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000409076466
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/MZ
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/MZ
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA U/HP
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR 122/DP
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Pazoła, Zdzisław.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Suszenie sublimacyjne produktów spożywczych / E. I. Gujgo, N. K. Żurawska, E. I. Kauchczeszwili. - Warszawa, 1968.
- Znaleziona informacja: Tł.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Technologia koncentratów spożywczych / [Zdzisław Pazoła et al.]. - Warszawa, 1970