Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło korporatywne

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 11492

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230213258.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 010522n||a|znnaabn |a ana |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 01068401

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 166357618
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/166357618

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL U/AG
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL U/AG
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: LUBL U/BG

110 2# - HASŁO REKORDU - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.
  • Nazwa jednostki podrzędnej: Oddział (Warszawa).

410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Oddział Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności w Warszawie.

410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Oddział Warszawski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności.

410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: PTTŻ.
  • Nazwa jednostki podrzędnej: Oddział Warszawski.

410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Polish Food Technologists Society.

665 ## - NOTA HISTORYCZNA

  • Nota historyczna: PTTŻ powstało w 1990 r. Posiada 9 oddziałów : Gdańsk, Kraków, Lublin, Łódź, Olsztyn, Poznań, Szczecin, Warszawa, Wrocław.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Trace elements in food / ed. by B. Szteke, A. Kabata-Pendias, R. Jędrzejczak. - Warsaw, 2000.
  • Znaleziona informacja: Organizator konferencji.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: INP'97/98