Normal view
MARC view
Entry Hasło przedmiotowe ogólne (rzeczowe)
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 116777
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230195913.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 160309n||aaznnbabn |a ana |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: sx2013927637
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: TOR U/ZUM
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: TOR U/JSz
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
- Classification number: s (hh)16JSz29360
150 ## - HASŁO REKORDU - NAZWA POSPOLITA
- Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Żywność naturalna
- Określnik rzeczowy: konserwowanie
- Określnik formy: poradniki.