Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło korporatywne

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 119556

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230205707.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 210916n||a|znnaabn |a ana |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2021047811

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: Ł U/JŁ
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: Ł U/JŁ

043 ## - KOD OBSZARU GEOGRAFICZNEGO

  • kod ISO: PL

046 ## - SPECIAL CODED DATES

  • Start period: 2018
  • End period: 2021

110 2# - HASŁO REKORDU - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Projekt "Dziedzictwo Kulturowe Małych Ojczyzn".

370 ## - ASSOCIATED PLACE

  • Associated country: Polska.

410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Dziedzictwo Kulturowe Małych Ojczyzn.

410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Cultural Heritage of Small Homelands.

410 2# - TROP ZOB. - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Projekt Badawczy "Dziedzictwo Kulturowe Małych Ojczyzn".

665 ## - NOTA HISTORYCZNA

  • Nota historyczna: Projekt "Dziedzictwo kulturowe małych ojczyzn" jest realizowany w latach 2018-2021. Głównym celem projektu jest opisanie dziedzictwa kulturowego zachowanego w małych społecznościach lokalnych i ocena małych osobliwych ekosystemów w Europie i na świecie.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Indicators of change in cultural heritage : monograph / edited by Józef Hernik [ i 4 pozostałych]. - Kraków, 2021

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Foodheritage, 16.09.2021
  • Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): https://foodheritage.urk.edu.pl