Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 122633
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230201031.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 240904n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: nx2024171205
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: SZCZ 010/LD
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: SZCZ 010/LD
043 ## - KOD OBSZARU GEOGRAFICZNEGO
- kod ISO: PL
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Gudej-Rosa, Sylwia.
370 ## - ASSOCIATED PLACE
- Associated country: Polska.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94110000
- Source of term: kaba
370 ## - ASSOCIATED PLACE
- Place of residence/headquarters: Warszawa (Polska).
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94114898
- Source of term: kaba
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Dietetyka.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 96010383
- Source of term: kaba
374 ## - OCCUPATION
- Occupation: Dietetyczki.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 96010382
- Source of term: kaba
375 ## - GENDER
- Płeć: 2
- Source of term: iso5218
377 ## - JĘZYK POWIĄZANY
- Kod języka: pol
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Rosa, Sylwia Gudej-.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Dieta ketogenna w praktyce medycznej / Sylwia Gudej-Rosa. - Warszawa, 2024.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Strona SGTiH Vistula, 4.09.2024
- Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): https://vistulahospitality.edu.pl/team/mgr-sylwia-gudej
675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI
- Źródło informacji: OPI online
- Źródło informacji: BNPoL online, 4.09.2024
