Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 122876
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230213737.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 060112n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2006080488
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 164268267
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/164268267
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000112670771
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000112670771
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 93/TS
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 93/TS
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Kreiss, Ph.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Dictionary of Barley, Malting and Brewing / B. D. Hartong. - Amsterdam, 1961.
- Znaleziona informacja: Przedm.
675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI
- Źródło informacji: LCC online