Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 123211
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230212633.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 051006n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2005132673
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 102180476
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/102180476
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000071984984
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000071984984
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KIEL 010/KZ
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KIEL 010/KZ
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Kulik, Zbigniew
- Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (higiena).
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Higiena.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94013692
- Source of term: kaba
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Podstawowe wymagania higieny w produkcji, przechowywaniu i obrocie środkami spożywczymi / Wojciech Żabicki, Zbigniew Kulik. - Warszawa, 1994.