Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 123429
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230194640.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 091019n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2009052559
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 4406153184549727100004
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/4406153184549727100004
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: WA U/87BKK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: WA U/BKK
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Andersen, Axel.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Micro-organisms and fermentation / by the late Alfred Jørgensen ; rewritten by Albert Hansen. - London, 1948.
- Znaleziona informacja: Tł. z jęz. duń. na ang.