Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 123699
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20250709122536.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 250709n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2025119317
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JM
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197?JM
043 ## - KOD OBSZARU GEOGRAFICZNEGO
- kod ISO: HR
046 ## - SPECIAL CODED DATES
- Birth date: 1961
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Zainasheff, Jamil.
- Daty biograficzne: (1961- ).
370 ## - ASSOCIATED PLACE
- Associated country: Chorwacja
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Piwowarstwo
375 ## - GENDER
- Płeć: 1
- Source of term: iso5218
377 ## - JĘZYK POWIĄZANY
- Kod języka: eng
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Yeast : the practical guide to beer fermentation / Chris White, Jamil Zainasheff. - Boulder, copyright, 2010.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: LCA online, dostęp 9.07.2025
