Normal view
MARC view
Entry Hasło korporatywne
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 123701
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20250709134117.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 250709n||a|znnaabn |a ana |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2025119345
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JM
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JM
110 2# - HASŁO REKORDU - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Brewers Publications.
665 ## - NOTA HISTORYCZNA
- Nota historyczna: Brewers Publications to wiodący wydawca współczesnej i istotnej literatury piwowarskiej dla współczesnych piwowarów rzemieślniczych, piwowarów domowych i entuzjastów piwa. Wydawnictwo Brewers Publications rozpoczęło działalność w 1986 roku.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Yeast : the practical guide to beer fermentation / Chris White, Jamil Zainasheff. - Boulder, copyright 2010.
- Znaleziona informacja: Wyd.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Strona internetowa Brewers Publications, dostęp 9.07.2025
- Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): https://www.brewerspublications.com/pages/about-us
