Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło korporatywne

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 123701

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20250709134117.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 250709n||a|znnaabn |a ana |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2025119345

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JM
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JM

110 2# - HASŁO REKORDU - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element: Brewers Publications.

665 ## - NOTA HISTORYCZNA

  • Nota historyczna: Brewers Publications to wiodący wydawca współczesnej i istotnej literatury piwowarskiej dla współczesnych piwowarów rzemieślniczych, piwowarów domowych i entuzjastów piwa. Wydawnictwo Brewers Publications rozpoczęło działalność w 1986 roku.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Yeast : the practical guide to beer fermentation / Chris White, Jamil Zainasheff. - Boulder, copyright 2010.
  • Znaleziona informacja: Wyd.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Strona internetowa Brewers Publications, dostęp 9.07.2025
  • Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): https://www.brewerspublications.com/pages/about-us