Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 2

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 123907

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230204807.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 990420n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 99003306

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 250582986
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/250582986

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 0000000371108580
  • Źródło: isni
  • Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000371108580

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: Q107485320
  • Źródło: wikidata
  • Real World Object URI: http://www.wikidata.org/entity/Q107485320

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/LL
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/LL
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: SIEDL 001/EC
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: OLSZT 003/HP

046 ## - SPECIAL CODED DATES

  • Birth date: 1947

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Jacyno, Eugenia
  • Daty biograficzne: (1947- ).

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Wartośc pokarmowa ziarna odmian jęczmienia oraz mieszanek pełnoporcjowych z ich udziałem w tuczu trzody chlewnej / Eugenia Jacyno. - Szczecin, 1989.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: INP'1997/98

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Profesorowie hodowli trzody chlewnej w Polsce. - Olsztyn, 2009.
  • Znaleziona informacja: Biogram

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: OPI online