Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 124223

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230213255.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 051130n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2005107125

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 315230508
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/315230508

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: Q61145100
  • Źródło: wikidata
  • Real World Object URI: http://www.wikidata.org/entity/Q61145100

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/LL
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/LL
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: OLSZT 003/MW

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Skibniewski, Michał Albin.

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Medycyna weterynaryjna.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050841
  • Source of term: kaba

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Skibniewski, Michał.

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Skibniewski, M.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Cechy morfologiczne bydła domowego, Bos primigenius f. taurus, występującego w okresie średniowiecza na podstawie kostnych materiałów wykopaliskowych z terenu Polski / Michał Skibniewski. - Warszawa, 2005.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Słownik mian anatomicznych / Maria Makowiecka, Michał Skibniewski, Tomasz Szara. - Warszawa, 2008.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: OPI-online