Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 124467
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230214340.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 120116n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2012244818
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 250174398
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/250174398
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000370800794
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000370800794
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: GD 015/JK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: GD 015/JK
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Kaźmierczak, Magdalena.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Technologie produkcji cukierniczej / Magdalena Kuźmierczak. - Warszawa, 2011.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kształcenie Modułowe Baza ekspertów, 26.03.2020
- Znaleziona informacja: (Zakres specjalizacji branżowej: technologia gastronomiczna, żywienie człowieka, technologie cukiernicze. Ekspert kształcenia modułowego. Autorka modułowego programu nauczania, pakietów edukacyjnych, podręczników. Rzeczoznawca MEN (recenzent podręczników, programów, pakietów)
- Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): http://ksztalceniemodulowe.koweziu.edu.pl/component/te/?view=ekspert&id=143:Magdalena-Ka%C5%BAmierczak