Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 124467

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230214340.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 120116n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2012244818

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 250174398
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/250174398

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 0000000370800794
  • Źródło: isni
  • Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000370800794

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: GD 015/JK
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: GD 015/JK

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Kaźmierczak, Magdalena.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Technologie produkcji cukierniczej / Magdalena Kuźmierczak. - Warszawa, 2011.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kształcenie Modułowe Baza ekspertów, 26.03.2020
  • Znaleziona informacja: (Zakres specjalizacji branżowej: technologia gastronomiczna, żywienie człowieka, technologie cukiernicze. Ekspert kształcenia modułowego. Autorka modułowego programu nauczania, pakietów edukacyjnych, podręczników. Rzeczoznawca MEN (recenzent podręczników, programów, pakietów)
  • Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): http://ksztalceniemodulowe.koweziu.edu.pl/component/te/?view=ekspert&id=143:Magdalena-Ka%C5%BAmierczak