Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 124499
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230200839.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 121108n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2012257663
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 300921796
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/300921796
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000408271550
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000408271550
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: TOR U/PA
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: TOR U/PA
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
- Classification number: n (hh)12pa2915
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Zaworska, Teresa.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Lubiane i sprawdzone przepisy kulinarne / [Teresa Zaworska]. - Olsztyn, [ca 2006].
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online