Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 124550
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230211121.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 140121n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2014120497
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 301060076
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/301060076
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 000000040835679X
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/000000040835679X
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KIEL 010/KZ
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KIEL 010/KZ
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Sałata, Barbara.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Produkcja i sprzedaż żywności pochodzenia zwierzęcego w gospodarstwie w ramach działalności MLO - możliwości i problemy / Barbara Sałata. - Radom, 2012.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online