Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 124569
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230213402.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 140616n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2014141711
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/moz
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/moz
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Kucharska, Alicja.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Skrypt do ćwiczeń z technologii żywności i potraw dla studentów kierunku Dietetyka / Beata Sińska, Alicja Kucharska, Ewa Michota-Katulska. - warszawa, 2014.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online