Widok standardowy
Widok MARC
Pozycja Hasło osobowe
Liczba rekordów, w których użyto hasła: 1
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 124575
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230213605.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 140702n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2014079191
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: WA 162/JK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: WA 162/JK
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA 162/BG
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Neffe-Skocińska, Katarzyna.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Skocińska, Katarzyna Neffe-.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Neffe, Katarzyna.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Zastosowanie bakterii o właściwościach probiotycznych w dojrzewających produktach mięsnych / Katarzyna Neffe-Skocińska. - Warszawa, 2014.
- Znaleziona informacja: Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Informacja z dziekanatu Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI online
- Znaleziona informacja: (Neffe-Skocińska, Katarzyna Urszula)
675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI
- Źródło informacji: BNPol online, 01.12.15