Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC

Pozycja Hasło osobowe

Liczba rekordów, w których użyto hasła: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 124575

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230213605.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 140702n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2014079191

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: WA 162/JK
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: WA 162/JK
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA 162/BG

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Neffe-Skocińska, Katarzyna.

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Skocińska, Katarzyna Neffe-.

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Neffe, Katarzyna.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Zastosowanie bakterii o właściwościach probiotycznych w dojrzewających produktach mięsnych / Katarzyna Neffe-Skocińska. - Warszawa, 2014.
  • Znaleziona informacja: Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Informacja z dziekanatu Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: OPI online
  • Znaleziona informacja: (Neffe-Skocińska, Katarzyna Urszula)

675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI

  • Źródło informacji: BNPol online, 01.12.15