Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC

Kikut-Ligaj, Dariusz. (Hasło osobowe)

Forma preferowana: Kikut-Ligaj, Dariusz.
Forma odrzucona:
  • Ligaj, Dariusz Kikut-.

Chemia organiczna: biochemia smaku - chemorecepcja smaku gorzkiego, komputerowe prognozowanie smaku gorzkiego; towaroznawstwo żywności.

Smak gorzki w kształtowaniu jakości żywności / Dariusz Kikut-Ligaj. - Poznań, 2015.

OPI online

Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości UEP, 09.11.2015 (Dariusz Kikut-Ligaj) http://ue.poznan.pl/pl/uniwersytet,c13/wydzialy,c18/wydzial-towaroznawstwa,c23/katedra-przyrodniczych-podstaw-jakosci,c2607/pracownicy,c2608/dr-dariusz-kikut-ligaj,a17508.html

BNPol online

Informacje o autorze
  • Powiązana grupa: Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań).

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 2009061536

  • Powiązana grupa: Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 2016064734

  • ORCID: 0000-0002-0116-4723
  • VIAF ID: 166145003310661300768
  • Zawód: Nauczyciele akademiccy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877

  • Zawód: Badacze.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 98052405