Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 124668
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230204006.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 160220n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2016002836
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: TARN 010/MT
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: TARN 010/MT
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Bielaszka, Agnieszka.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Elementy tradycji kulinarnych Śląska, Podhala i Kaszub w realizowanym modelu żywienia / Agnieszka Bielaszka [et al.] // Człowiek w zdrowiu i chorobie - promocja zdrowia, leczenie i rehabilitacja / pod red. Ryszarda Żarowa. - Tarnów : Wydawnictwa Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej, 2014.
- Znaleziona informacja: S. 15-24.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online