Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 124668

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230204006.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 160220n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2016002836

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: TARN 010/MT
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: TARN 010/MT

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Bielaszka, Agnieszka.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Elementy tradycji kulinarnych Śląska, Podhala i Kaszub w realizowanym modelu żywienia / Agnieszka Bielaszka [et al.] // Człowiek w zdrowiu i chorobie - promocja zdrowia, leczenie i rehabilitacja / pod red. Ryszarda Żarowa. - Tarnów : Wydawnictwa Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej, 2014.
  • Znaleziona informacja: S. 15-24.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: BNPol online