Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 124669
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230204006.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 160220n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2016153022
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 313513718
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/313513718
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: Q87410304
- Źródło: wikidata
- Real World Object URI: http://www.wikidata.org/entity/Q87410304
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: TARN 010/MT
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: TARN 010/MT
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Kiciak, Agata.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Elementy tradycji kulinarnych Śląska, Podhala i Kaszub w realizowanym modelu żywienia / Agata Kiciak [et al.] // Człowiek w zdrowiu i chorobie - promocja zdrowia, leczenie i rehabilitacja / pod red. Ryszarda Żarowa. - Tarnów, 2014. - S. 15-24.
- Znaleziona informacja: (Zakład Technologii i Oceny Jakości Żywności Katedry Dietetyki, Wydział Zdrowia Publicznego, Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach)
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online