Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 124669

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230204006.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 160220n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2016153022

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 313513718
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/313513718

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: Q87410304
  • Źródło: wikidata
  • Real World Object URI: http://www.wikidata.org/entity/Q87410304

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: TARN 010/MT
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: TARN 010/MT

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Kiciak, Agata.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Elementy tradycji kulinarnych Śląska, Podhala i Kaszub w realizowanym modelu żywienia / Agata Kiciak [et al.] // Człowiek w zdrowiu i chorobie - promocja zdrowia, leczenie i rehabilitacja / pod red. Ryszarda Żarowa. - Tarnów, 2014. - S. 15-24.
  • Znaleziona informacja: (Zakład Technologii i Oceny Jakości Żywności Katedry Dietetyki, Wydział Zdrowia Publicznego, Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach)

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: BNPol online