Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 2

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 124694

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230204945.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 160417n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2016141207

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: TARN 010/AK
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: TARN 010/AK
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: POZN U/HAs

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Stokłosa, Łukasz.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Żywnościowe produkty tradycyjne i regionalne jako kulturowy walor turystyczny Podkarpacia / Łukasz Stokłosa, Jan Krupa // Kreowanie przedsiębiorczości w turystyce na terenach wiejskich oraz ochrona środowiska i dziedzictwa kulturowego / pod redakcją Jana Krupy. - Dynów, 2015. - S. 393-415

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: BNPol online

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania w Rzeszowie, 16.04.2016
  • Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): https://wsiz.rzeszow.pl/pl/Uczelnia/kadra/lstoklosa/Strony/default.aspx