Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 124694
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230204945.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 160417n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2016141207
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: TARN 010/AK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: TARN 010/AK
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: POZN U/HAs
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Stokłosa, Łukasz.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Żywnościowe produkty tradycyjne i regionalne jako kulturowy walor turystyczny Podkarpacia / Łukasz Stokłosa, Jan Krupa // Kreowanie przedsiębiorczości w turystyce na terenach wiejskich oraz ochrona środowiska i dziedzictwa kulturowego / pod redakcją Jana Krupy. - Dynów, 2015. - S. 393-415
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania w Rzeszowie, 16.04.2016
- Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): https://wsiz.rzeszow.pl/pl/Uczelnia/kadra/lstoklosa/Strony/default.aspx
