Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 124859
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230214953.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 170428n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2017063649
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 313520707
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/313520707
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 306/MPI
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 306/MPI
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: TARN 010/DO
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA U/MKK
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Nowacka-Polaczyk, Estera.
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97056467
- Source of term: kaba
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Polaczyk, Estera Nowacka-.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Nowacka, Estera.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Częstotliwość spożycia wybranych grup produktów spożywczych przez sportowców trenujących strzelectwo sportowe i kajakarstwo slalomowe / Estera Nowacka [et. al.] // Medycyna Sportowa.- Vol. 26 nr 2 (2010), s. 144-150.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI online
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Żywienie w różnych dyscyplinach sportowych / Aleksandra Pięta [i 7 pozostałych] // Dietetyka sportowa / redakcja naukowa Barbara Frączek, Jarosław Krzywański, Hubert Krysztofiak. - Warszawa, 2019. - strony 1009-1115.
- Znaleziona informacja: Autor