Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 124936

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230200305.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 171110n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2017244821

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 115151352055752601810
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/115151352055752601810

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: TARN 010/DP
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: TARN 010/DP

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Kwiatkowski, Paweł
  • Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (nauki rolnicze).

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Rolnictwo.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94013613
  • Source of term: kaba

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Zarys biochemii i technologii słodowania / Michał Piasecki, Paweł Kwiatkowski, Henryk Gąsiorowski // Jęczmień : chemia i technologia : [praca zbiorowa] / pod red. Henryka Gąsiorowskiego ; [zespół. aut. Witold J. Brzeziński et al.]. - Poznań, 1997. - S. 193-223.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Absolwent Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, 10.11.2017
  • Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): https://sites.google.com/site/jpotarzycki/dyplomanci/dyplomanci

675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI

  • Źródło informacji: BNPol online
  • Źródło informacji: OPI online, 10.11.2017