Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 124936
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230200305.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 171110n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2017244821
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 115151352055752601810
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/115151352055752601810
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: TARN 010/DP
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: TARN 010/DP
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Kwiatkowski, Paweł
- Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (nauki rolnicze).
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Rolnictwo.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94013613
- Source of term: kaba
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Zarys biochemii i technologii słodowania / Michał Piasecki, Paweł Kwiatkowski, Henryk Gąsiorowski // Jęczmień : chemia i technologia : [praca zbiorowa] / pod red. Henryka Gąsiorowskiego ; [zespół. aut. Witold J. Brzeziński et al.]. - Poznań, 1997. - S. 193-223.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Absolwent Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, 10.11.2017
- Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): https://sites.google.com/site/jpotarzycki/dyplomanci/dyplomanci
675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI
- Źródło informacji: BNPol online
- Źródło informacji: OPI online, 10.11.2017
