Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 124989
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230202619.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 180409n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2018245558
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: TARN 010/DP
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: TARN 010/DP
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Niegowska, Iwonna.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Zupy i ich znaczenie w żywieniu / Iwonna Niegowska // Woda w żywieniu i jej źródła / pod red. Anny Brzozowskiej i Jana Gawęckiego. - Poznań, 2008. - Strony 131-139
- Znaleziona informacja: Autor
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Unilever Polska, 9.04.2018
- Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): https://www.unilever.pl/Images/zrownowazony-rozwoj-2012_tcm1346-456888_pl.pdf
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online
675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI
- Źródło informacji: OPI online, 9.04.2018