Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Stanclik, Kinga. (Hasło osobowe)

Preferred form: Stanclik, Kinga.

Technologia żywności.

Kp. Częstotliwość spożycia wybranych grup produktów spożywczych przez studentow niektórych krakowskich uczelni / Barbara Bugaj [et al.] // Nauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania / [oprac. red. Dominika Guzek i Dominika Głąbska]. - Warszawa 2013, - S. 96-105 Współautor (Katedra Żywienia Człowieka, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie)

Repozytorium Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie https://repo.ur.krakow.pl/info/author/UR265fa98291c94046883ac8138c92e24a/Kinga+Stanclik;jsessionid=8D8C06AC6837E848CE3627EE60B0632A?lang=pl&r=publication&tab=publications&cid=1379

BNPol online, OPI, 2.08.2018

Author information