Normal view
MARC view
Grzegorzewska, Ilona. (Hasło osobowe)
Technologia żywności i żywienia.
Kp. Wpływ wybranych czynników na wybór przez studentów wód butelkowanych / Ilona Grzegorzewska, Alicja Kucharska, Anna Kołłajtis-Dołowy // Nauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania / [oprac. red. Dominika Guzek i Dominika Głąbska]. - Warszawa 2013, - S. 244-253 Współautor (Zakład Podstaw Żywienia, Katedra Żywienia Człowieka, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, SGGW w Warszawie)
SGGW, Zakład Podstaw Żywienia http://wnzck.sggw.pl/wydzial/jednostki/katedra-zywienia-czlowieka/zaklad-podstaw-zywienia/
BNPol online, OPI online, 6.08.2018