Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Grzegorzewska, Ilona. (Hasło osobowe)

Preferred form: Grzegorzewska, Ilona.

Technologia żywności i żywienia.

Kp. Wpływ wybranych czynników na wybór przez studentów wód butelkowanych / Ilona Grzegorzewska, Alicja Kucharska, Anna Kołłajtis-Dołowy // Nauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania / [oprac. red. Dominika Guzek i Dominika Głąbska]. - Warszawa 2013, - S. 244-253 Współautor (Zakład Podstaw Żywienia, Katedra Żywienia Człowieka, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, SGGW w Warszawie)

SGGW, Zakład Podstaw Żywienia http://wnzck.sggw.pl/wydzial/jednostki/katedra-zywienia-czlowieka/zaklad-podstaw-zywienia/

BNPol online, OPI online, 6.08.2018

Author information