Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 125039
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230204436.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 180810n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2018003390
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 316018870
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/316018870
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: TARN 010/WJ
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: TARN 010/WJ
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Sionek, Barbara.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Sionek, Barbara Anna.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Możliwości zastosowania bakterii probiotycznych w surowo dojrzewających produktach mięsnych / Katarzyna Neffe-Skocińska [et al.] // Nauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania / [oprac. red. Dominika Guzek i Dominika Głąbska]. - Warszawa 2013. - S. 301-310
- Znaleziona informacja: Współautor (Zakład Higieny i Zarządzania Jakością Żywności, Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, SGGW w Warszawie)
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online