Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 125040

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230204436.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 180810n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2018048386

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 13153953209405560101
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/13153953209405560101

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: TARN 010/WJ
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: TARN 010/WJ

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Dziubińska, Joanna
  • Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (technologia żywności).

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97056467
  • Source of term: kaba

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Możliwości zastosowania bakterii probiotycznych w surowo dojrzewających produktach mięsnych / Katarzyna Neffe-Skocińska [et al.] // Nauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania / [oprac. red. Dominika Guzek i Dominika Głąbska]. - Warszawa 2013. - S. 301-310
  • Znaleziona informacja: Współautor (Zakład Higieny i Zarządzania Jakością Żywności, Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, SGGW w Warszawie)

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: SGGW
  • Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): http://www.sggw.pl/o_pracowniku&employee_id=1009003