Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC

Olczak, Elżbieta Katarzyna. (Hasło osobowe)

Forma preferowana: Olczak, Elżbieta Katarzyna.
Forma odrzucona:
  • Olczak, Elżbieta (technologia żywności).

Technologia żywności i żywienia.

Kp. Zależności między genem H-FABP a kształtowanie jakości surowca mięsnego świń / Kamila Mitura, Elżbieta Olczak // Nauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania / [oprac. red. Dominika Guzek i Dominika Głąbska]. - Warszawa 2013. - S. 349-354 Współautor (Zakład Technologii Gastronomicznej, Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, SGGW w Warszawie)

BNPol online, OPI online

Informacje o autorze