Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Brodowska-Trębacz, Marta. (Hasło osobowe)

Preferred form: Brodowska-Trębacz, Marta.
Used for/see from:
  • Brodowska, Marta (technologia żywności).
  • Trębacz, Marta Brodowska-.

Technologia żywności i żywienia; żywienie człowieka.

Kp. Wpływ żywienia zwierząt rasy Polska Biała Zwisłoucha z dodatkami komponentów bioaktywnych na barwę mięśnia Longissimus dorsi przed i po obróbce cieplnej / Dominika Guzek [et al.] // Nauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania / [oprac. red. Dominika Guzek i Dominika Głąbska]. - Warszawa 2013. - S. 548-555 Współautor (Samodzielny Zakład Techniki w Żywieniu, Wydział Nauk o Żywieniu i Konsumpcji Człowieka, SGGW w Warszawie)

OPI online

Kp. Analiza potencjału antyoksydacyjnego i jego wpływ na wybrane cechy jakościowe mięsa wieprzowego / Marta Brodowska-Trębacz. - Warszawa, 2018. (Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie)

Informacja z dziekanatu Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW, 03.10.2018.

BNPol online, 21.08.2018

Author information
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Żywienie.
  • VIAF ID: 25153953285405562498