Brodowska-Trębacz, Marta. (Hasło osobowe)
- Brodowska, Marta (technologia żywności).
- Trębacz, Marta Brodowska-.
Technologia żywności i żywienia; żywienie człowieka.
Kp. Wpływ żywienia zwierząt rasy Polska Biała Zwisłoucha z dodatkami komponentów bioaktywnych na barwę mięśnia Longissimus dorsi przed i po obróbce cieplnej / Dominika Guzek [et al.] // Nauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania / [oprac. red. Dominika Guzek i Dominika Głąbska]. - Warszawa 2013. - S. 548-555 Współautor (Samodzielny Zakład Techniki w Żywieniu, Wydział Nauk o Żywieniu i Konsumpcji Człowieka, SGGW w Warszawie)
OPI online
Kp. Analiza potencjału antyoksydacyjnego i jego wpływ na wybrane cechy jakościowe mięsa wieprzowego / Marta Brodowska-Trębacz. - Warszawa, 2018. (Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie)
Informacja z dziekanatu Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW, 03.10.2018.
BNPol online, 21.08.2018