Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 125072
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230204459.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 180822n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2018107695
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 311799443
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/311799443
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: TARN 010/WJ
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: TARN 010/WJ
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Załęcka, Aneta.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Koncepcje jakości żywności ekologicznej oraz perspektywy rozwoju rolnictwa ekologicznego w XXI wieku / Aneta Załęcka, Ewa Rembiałkowska // Nauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania / [oprac. red. Dominika Guzek i Dominika Głąbska]. - Warszawa 2013. - S. 593-603
- Znaleziona informacja: Współautor (Katedra Żywności Funkcjonalnej, Ekologicznej i Towaroznawstwa, Wydział Nauk o Żywienia Człowieka i Konsumpcji, SGGW w Warszawie)
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online