Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 125077
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230204903.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 180918n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2018003882
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 46153953323505562729
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/46153953323505562729
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: TARN 010/DP
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: TARN 010/DP
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Mitura, Kamila.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Zależności między genem H-FABP a kształtowanie jakości surowca mięsnego świń / Kamila Mitura, Elżbieta Olczak // Nauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania / [oprac. red. Dominika Guzek i Dominika Głąbska]. - Warszawa 2013. - S. 349-354
- Znaleziona informacja: Aut.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Polska Bibliografia Naukowa, 18.09.2018
- Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): https://pbn.nauka.gov.pl/sedno-webapp/getReport/5772
675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI
- Źródło informacji: BNPol online
- Źródło informacji: OPI online, 18.09.2018