Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 125077

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230204903.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 180918n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2018003882

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 46153953323505562729
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/46153953323505562729

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: TARN 010/DP
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: TARN 010/DP

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Mitura, Kamila.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Zależności między genem H-FABP a kształtowanie jakości surowca mięsnego świń / Kamila Mitura, Elżbieta Olczak // Nauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania / [oprac. red. Dominika Guzek i Dominika Głąbska]. - Warszawa 2013. - S. 349-354
  • Znaleziona informacja: Aut.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Polska Bibliografia Naukowa, 18.09.2018
  • Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): https://pbn.nauka.gov.pl/sedno-webapp/getReport/5772

675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI

  • Źródło informacji: BNPol online
  • Źródło informacji: OPI online, 18.09.2018