Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 125104

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230210817.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 190109n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2019140568

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 189145304385378570065
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/189145304385378570065

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/GZ
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/GZ

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Kordala, Natalia.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Biotechnologia żywności dla dietetyków : aspekty technologiczne i żywieniowe / pod redakcją naukową Włodzimierza Bednarskiego i Jerzego Jana Pietkiewicza ; autorzy Marek Adamczak [et al.]. - Legnica, 2018.
  • Znaleziona informacja: Współautor

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: BNPol online