Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 125104
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230210817.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 190109n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2019140568
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 189145304385378570065
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/189145304385378570065
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/GZ
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/GZ
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Kordala, Natalia.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Biotechnologia żywności dla dietetyków : aspekty technologiczne i żywieniowe / pod redakcją naukową Włodzimierza Bednarskiego i Jerzego Jana Pietkiewicza ; autorzy Marek Adamczak [et al.]. - Legnica, 2018.
- Znaleziona informacja: Współautor
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online