Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 125194

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230214038.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 190722n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2019067731

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 107156675006433581265
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/107156675006433581265

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: OLSZT 003/BG
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: OLSZT 003/BG

046 ## - SPECIAL CODED DATES

  • Birth date: 1967

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Vanhoof, Peter
  • Daty biograficzne: (1967- ).

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Holistyczna ocena jakości produktów spożywczych metodą bioelktroniczną Vincenta-Rousseau / Peter Vanhoof // Żywność ekologiczna / [zespół aut.: Karol Chołaszczyński et al.]. - Olsztyn, 2013. - S. 110-142.
  • Znaleziona informacja: (Prywatne Laboratorium Bioelektroniczne w Jantarze)

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Rozmowa tel. 18.07.2019

675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI

  • Źródło informacji: BNPol online, 22.07.2019