Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 125194
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230214038.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 190722n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2019067731
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 107156675006433581265
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/107156675006433581265
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: OLSZT 003/BG
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: OLSZT 003/BG
046 ## - SPECIAL CODED DATES
- Birth date: 1967
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Vanhoof, Peter
- Daty biograficzne: (1967- ).
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Holistyczna ocena jakości produktów spożywczych metodą bioelktroniczną Vincenta-Rousseau / Peter Vanhoof // Żywność ekologiczna / [zespół aut.: Karol Chołaszczyński et al.]. - Olsztyn, 2013. - S. 110-142.
- Znaleziona informacja: (Prywatne Laboratorium Bioelektroniczne w Jantarze)
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Rozmowa tel. 18.07.2019
675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI
- Źródło informacji: BNPol online, 22.07.2019