Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 125195
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230214039.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 190722n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2019011166
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 54156675012333582071
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/54156675012333582071
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: OLSZT 003/BG
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: OLSZT 003/BG
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Iwaniszczuk, Katarzyna.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Ewolucja regulacji prawnych w sferze produkcji i handlu żywnością / Katarzyna Iwaniszczuk // Żywność ekologiczna / [zespół aut.: Karol Chołaszczyński et al.]. - Olsztyn, 2013. - S. 15-49.
- Znaleziona informacja: (Wojewódzki Inspektorat Jaokości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Olsztynie)
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online