Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Nalepa, Beata. (Hasło osobowe)

Preferred form: Nalepa, Beata.

Mikrobiologia żywności.

Molecular biology techniques as a tool for determining the biodiversity of the microbiome of fermented food products / Agnieszka Skwarek, Beata Nalepa, Małgorzata Darewicz // Człowiek a środowisko. - Olsztyn, © copyright 2020. Strony 191-198.

BNPol online

uwm.edu.pl, 04.02.2021 http://www.uwm.edu.pl/wnz/mikrobiologia

OPI online

Author information
  • Field of activity: Mikrobiologia.
  • Associated group: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn). Wydział Nauki o Żywności.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2007045440

  • VIAF ID: 305705425
  • ISNI ID: 0000000422207336
  • Occupation: Mikrobiolodzy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 95010491