Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 125496
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230214504.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 230103n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2023060022
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 37167760430913572297
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/37167760430913572297
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: TARN 010/AM
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: TARN 010/AM
043 ## - KOD OBSZARU GEOGRAFICZNEGO
- kod ISO: PL
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Jurczuk, Anna Małgorzata.
368 ## - INNE ATRYBUTY OSOBY LUB CIAŁA ZBIOROWEGO
- Title of person: doktor nauk medycznych
370 ## - ASSOCIATED PLACE
- Associated country: Polska.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94110000
- Source of term: kaba
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Dietetyka.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 96010383
- Source of term: kaba
375 ## - GENDER
- Płeć: 2
- Source of term: iso5218
377 ## - JĘZYK POWIĄZANY
- Kod języka: pol
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Leczenie żywieniowe oraz możliwości interwencji żywieniowej u chorego / Anna Małgorzata Jurczuk // Dietetyka : kompendium / redakcja naukowa Lucyna Ostrowska. - Warszawa, 2020. - strony 317-348.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Poradnia Leczenia Bólu w Białymstoku, 03.01.2023
- Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): http://niemusibolec.com/index.php/zespol/
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI online
