Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 12592

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230214133.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 010510n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 01042095

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 72761994
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/72761994

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 0000000082635579
  • Źródło: isni
  • Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000082635579

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JMK
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JMK
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: LUBL 58/MN

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Saguy, Israel
  • Daty biograficzne: (1946- ).

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Saguy, Israel Sam.

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Saguy, I. Sam.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Computer-aided techniques in food technology / ed. by Israel Saguy. - New York, 1983.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: NAL online (www.nal.usda.gov).

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. An integrated approach to new food product development / edited by Howard R. Moskowitz, I. Sam Saguy, Tim Straus. - Boca Raton ; London ; New York, © 2009.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: LCA online