Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 12592
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230214133.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 010510n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 01042095
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 72761994
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/72761994
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000082635579
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000082635579
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JMK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JMK
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: LUBL 58/MN
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Saguy, Israel
- Daty biograficzne: (1946- ).
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Saguy, Israel Sam.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Saguy, I. Sam.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Computer-aided techniques in food technology / ed. by Israel Saguy. - New York, 1983.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: NAL online (www.nal.usda.gov).
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. An integrated approach to new food product development / edited by Howard R. Moskowitz, I. Sam Saguy, Tim Straus. - Boca Raton ; London ; New York, © 2009.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: LCA online
