Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 126368
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20250806114705.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 250806n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2025136209
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JM
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JM
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Pyryt, Beata Maria.
368 ## - INNE ATRYBUTY OSOBY LUB CIAŁA ZBIOROWEGO
- Title of person: Doktor inżynier.
370 ## - ASSOCIATED PLACE
- Associated country: Polska
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Towaroznawstwo
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Żywność
373 ## - ASSOCIATED GROUP
- Associated group: Akademia Morska (Gdynia)
375 ## - GENDER
- Płeć: 2
- Source of term: iso5218
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Pyryt, Beata.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Jakość kulinarna nowych odmian ziemniaków w zależności od sposobu gotowania bulw / Halina Kolenda, Beata Paryt // Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 489, strony 375-381. - Warszawa, 2002.
