Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 126368

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20250806114705.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 250806n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2025136209

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JM
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JM

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Pyryt, Beata Maria.

368 ## - INNE ATRYBUTY OSOBY LUB CIAŁA ZBIOROWEGO

  • Title of person: Doktor inżynier.

370 ## - ASSOCIATED PLACE

  • Associated country: Polska

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Towaroznawstwo

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Żywność

373 ## - ASSOCIATED GROUP

  • Associated group: Akademia Morska (Gdynia)

375 ## - GENDER

  • Płeć: 2
  • Source of term: iso5218

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Pyryt, Beata.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Jakość kulinarna nowych odmian ziemniaków w zależności od sposobu gotowania bulw / Halina Kolenda, Beata Paryt // Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 489, strony 375-381. - Warszawa, 2002.