Widok standardowy
Widok MARC
Pozycja Hasło osobowe
Liczba rekordów, w których użyto hasła: 1
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 126632
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20250818115821.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 250818n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2025139918
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JM
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JM
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Semjon, Boris.
370 ## - ASSOCIATED PLACE
- Associated country: Słowacja
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Technologia żywności
375 ## - GENDER
- Płeć: 1
- Source of term: iso5218
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Semjon, B.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Quality of traditional specialities guaranteed in visegrad group / Matej Pospiech [i 5 pozostałych]. - Brno, 2017.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online, dostęp 18.08.2025